ORIENTUL MIJLOCIU. Ministrii de Externe din Iordania si Egipt se afla in Israel pentru a prezenta planul Ligii Arabe privind instalarea pacii in Orientul Mijlociu. Cei doi se intalnesc cu premierul israelian, Ehud Olmert, si cu alti oficiali. In trec
ORIENTUL MIJLOCIU. Ministrii de Externe din Iordania si Egipt se afla in Israel pentru a prezenta planul Ligii Arabe privind instalarea pacii in Orientul Mijlociu. Cei doi se intalnesc cu premierul israelian, Ehud Olmert, si cu alti oficiali. In trecut, Israelul a tratat cu raceala propunerea Ligii, care este pregatita sa desfasoare relatii firesti cu Israelul, daca acesta se retrage din teritoriile palestiniene, aproba crearea unui stat palestinian si gaseste o solutie la problema refugiatilor.   AFARA DIN INCHISORI! Cel putin 4.000 de straini aflati in penitenciarele din Marea Britanie vor fi extradati pana la sfarsitul anului, a anuntat premierul Gordon Brown. Masura are ca scop decongestionarea centrelor de detentie. "Daca veniti aici, lucrati si invatati limba engleza! Daca veti comite o infractiune, veti fi deportati. Fie veti respecta regulile, fie veti suporta consecintele", a declarat Brown.   GRAU DE IMPRUMUT. Din pricina secetei, autoritatile din Republica Moldova sunt gata sa recurga la masuri extreme. Hotnews relateaza ca, potrivit imputernicitului cu afaceri al Rusiei in Republica Moldova, presedintele Vladimir Voronin va cere ajutor mai multor tari, printre care si Rusia, pentru a imprumuta grau si a evita foametea. Voronin a explicat ca din 759.000 de tone de grau, cat fusese prognozata recolta pe acest an, s-a obtinut mai putin de jumatate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.