S-a retras de ceva timp de pe gazon. A pus si un pic de burtica, s-a mai rotunjit la chip. Acum sta pe banca tehnica si dirijeaza echipa cu care a castigat supercupa Europei. In schimb, in magazin, tricoul jucatorului Hagi este scos la vanzare.

S-a retras de ceva timp de pe gazon. A pus si un pic de burtica, s-a mai rotunjit la chip. Acum sta pe banca tehnica si dirijeaza echipa cu care a castigat supercupa Europei. In schimb, in magazin, tricoul jucatorului Hagi este scos la vanzare. Semn ca dorul dupa Rege este inca puternic.  FC Steaua a pus in vanzare replici ale tricoului cu care actualul antrenor Gheorghe Hagi a evoluat pentru echipa din Ghencea, in perioada 1987-1990. Tricourile pot fi achizitionate de la magazinul de prezentare aflat la parterul tribunei oficiale de la stadionul Steaua. Pentru Steaua, Hagi a jucat in 97 de partide, marcand 76 de goluri, iar in 1990 s-a transferat la Real Madrid. Dupa 17 ani de la plecarea sa de la Steaua, Hagi a revenit la clubul din Bulevardul Ghencea, de aceasta data ca antrenor, el aflandu-se la a doua experienta ca tehnician in Liga I, dupa cea de la Poli Timisoara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.