Deabia iesita din cura de dezalcoolizare, fosta doamna Stallone, daneza Brigitte Nielsen, declara ca se simte un alt om.

Mai bine mai tarziu... A fost concluzia actritei daneze la iesirea din clinica in care s-a luptat cu dependenta de alcool.


Recent, intr-un show televizat pe care, impreuna cu alti actori l-a organizat in onoarea bunului ei prieten, rapper-ul Flavor Flav, Brigitte Nielsen a multumit in direct tuturor celor care au sustinut-o in aceasta perioada dificila si a marturisit ca e fericita ca de aproape 20 de zile nu s-a mai atins de bautura. Familia, a marturisit ea, dar si propria constiinta au indemnat-o ca, dupa ani de excese, sa se interneze si sa puna capat problemelor care i-au bantuit tineretea. "Urmeaza acum sa ma apuc serios de fitness", a adaugat daneza, lasand sa se inteleaga ca vrea sa-si reintre in forma de odinioara, ce a consacrat-o ca pe o diva sexy a anilor 80. Poate i-o parea rau c-a divortat de Silvester... Un lucru pare insa sigur. La 44 de primaveri implinite, a ajuns si ea la concluzia comeseanului roman: vara, sprit!