Rezultatul - din 960 au fost recuperate 68%, adica 654. Procentul cel mai ridicat de retururi a fost inregistrat in cel mai mic oras care a participat la test: Ljubljana, capitala slovena. Aici, un singur telefon din cele 30 nu a fost returnat propri
Rezultatul - din 960 au fost recuperate 68%, adica 654. Procentul cel mai ridicat de retururi a fost inregistrat in cel mai mic oras care a participat la test: Ljubljana, capitala slovena. Aici, un singur telefon din cele 30 nu a fost returnat proprietarului. In ceea ce-i priveste pe locuitorii Bucurestiului, rezultatele testului arata ca peste jumatate dintre acestia (53%) au dovedit ca nu sunt cinstiti. Astfel, din cele 30 de telefoane Nokia 2610 "uitate" in Capitala doar 14 au fost inapoiate, restul de 16 fiind insusite de cei ce le-au gasit. In acelasi clasament, Budapesta se afla pe locul al saselea, alaturi de Helsinki, Varsovia, Praga sau Zagreb. Parisul se afla pe pozitia a saptea. Bucurestiul e urmat de Hong Kong si Kuala Lumpur. (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.