Nemultumita de locuinta din Beverly Hills, Britney Spears vrea sa cumpere casa din California a actorului Ray Liotta, contra fabuloasei sume de opt milioane de dolari, informeaza ContactMusic.com.   Starul pop, mama a doi cop

Nemultumita de locuinta din Beverly Hills, Britney Spears vrea sa cumpere casa din California a actorului Ray Liotta, contra fabuloasei sume de opt milioane de dolari, informeaza ContactMusic.com.   Starul pop, mama a doi copii, a facut acesta oferta pentru proprietatea californiana cu cinci dormitoare dupa ce, la randul sau, a scos la vanzare propria sa casa din Beverly Hills, odata cu despartirea de sotul sau, Kevin Federline. Spears, care mai detine o casa in Malibu, s-a indragostit de proprietatea in stil mediteranean a lui Liotta dupa doar 40 de minute in care a vizitat-o. Actorul din "The Goodfellas" a scos la vanzare spatioasa casa inca din luna februarie a acestui an, dupa ce a fost arestat si acuzat ca a condus in stare de ebrietate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.