Compania Novensys a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 5,8 milioane de euro, in crestere cu 137% fata de nivelul de 2,44 milioane euro raportat in intervalul similar al anului 2006. "La inceputul acestui an am regandit atat strate
Compania Novensys a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 5,8 milioane de euro, in crestere cu 137% fata de nivelul de 2,44 milioane euro raportat in intervalul similar al anului 2006. "La inceputul acestui an am regandit atat strategia de business, cat si strategia de abordare a clientilor nostri si acest lucru s-a vazut la nivelul conturilor noi pe care le-am castigat. (...) Investim permanent in echipamente de top, personal specializat si in imaginea companiei", a declarat Cezar Golumbeanu, managing partner al firmei.
La nivelul intregului an 2007, firma are ca obiectiv majorarea cu 30% a cifrei de afaceri, la 12 milioane de euro, de la 9,3 milioane de euro in 2006. De asemenea, in urmatorii trei ani, compania doreste sa obtina o cifra de afaceri de peste 30 de milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.