La banii pe care ii are, lui Gigi Becali nu i-ar mai fi trebuit decat nitica glagorie pentru a sti cum sa-i foloseasca mai bine. De fiecare data cand da cate un mare chix, el se autoamageste, spunand ca la averea lui isi permite sa si risipeasca ori
La banii pe care ii are, lui Gigi Becali nu i-ar mai fi trebuit decat nitica glagorie pentru a sti cum sa-i foloseasca mai bine. De fiecare data cand da cate un mare chix, el se autoamageste, spunand ca la averea lui isi permite sa si risipeasca ori sa riste aiurea. Parca n-ar fi chiar asa, intrucat unui adevarat om de afaceri, care a agonisit cu sudoarea neuronilor, nu-i place neam sa iasa in pierdere, deoarece acesta ar fi un lucru jignitor pentru el, o chestie care i-ar insulta inteligenta, scuzati utilizarea acestui termen in contextul dat. In cazul esecurilor cu portughezofonii Carlos, Andrey si starpitura de Elton a dat vina pe renegatul Meme Stoica - si poate ca asa o fi fost - numai ca el pare sa nu fi invatat nimic din aceasta jenanta experienta, bazandu-se in ultimul timp pe recomandarile lui Adrian Ilie, omitand un amanunt care ii era la indemana. Anume ca acesta vine din tagma procuratorilor, unde nu s-a evidentiat cu nimic si si-a creat anumite relatii ori chiar obligatii in randul acestora. Sa dea Dumnezeu sa vorbesc cu pacat, dar e greu de crezut ca fosta Cobra n-a avut si interese personale atunci cand i-a adus in Ghencea pe milioanele de euro ale lui Gigi pe toti magraonii mapamondului, pe unii pe posturi care erau bine acoperite, iar asta in timp ce Hagi se smiorcaie de cand a venit dupa un fundas central. Cat despre actualul antrenor al Stelei, mai ales dupa meciul de prezentare cu belgienii de la Charleroi, se poate spune ca atat ii mai lipsea, un stoper, ca in rest i-a mers echipa ceva de speriat. Sanchi! Dar, in fine, lucrurile sunt departe de a fi aproape de capat, fiindca Adi Ilie a promis ca in cursul acestei saptamani ii va aduce lui Hagi inca doi jucatori de senzatie. Stai sa vezi! Macar prapaditul ala de Elton era simpatic in felul lui, ba pana chiar si Meme Stoica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.