Dupa trei ani de munca si o investitie de peste 55 milioane de euro, gama de lactate proaspete Tnuva se gaseste acum si pe piata din Romania. Compania a inaugurat de curand o fabrica ultramoderna, situata in Popesti Leordeni. "Suntem alergatori de cu
Dupa trei ani de munca si o investitie de peste 55 milioane de euro, gama de lactate proaspete Tnuva se gaseste acum si pe piata din Romania. Compania a inaugurat de curand o fabrica ultramoderna, situata in Popesti Leordeni. "Suntem alergatori de cursa lunga si tintim sa devenim o parte importanta a acestei piete. Credem ca exista un mare potential aici si ne dorim sa cream o relatie speciala cu consumatorii", afirma Sagit Tzur-Lahav, vicepresedintele Tnuva Romania.
In prezent, produsele Tnuva sunt deja disponibile in marile hipermarketuri la nivel national: Metro, Selgros, Billa, Real si in micile magazine alimentare.
Tnuva este una dintre cele mai mari companii israeliene din industria alimentara, cu vanzari anuale de 1,5 miliarde dolari. Compania, care are o filiala si in SUA, se extinde acum si in Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.