Seful Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim, a fost demis luni printr-o decizie a comisarului regional de mediu, Adrian Casuneanu, reprosandu-i-se "sincope" in activitatea de organizare a institutiei. Pentru postul de
Seful Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim, a fost demis luni printr-o decizie a comisarului regional de mediu, Adrian Casuneanu, reprosandu-i-se "sincope" in activitatea de organizare a institutiei. Pentru postul de la Suceava urmeaza sa se organizeze un concurs, interimatul fiind asigurat de comisarul de mediu Adriana Iordache.

"Decizia de demitere a domnului Harasim a fost luata de mine, in urma constatarii unor sincope in activitatea dumnealui, in scopul progresului, unei organizari mai bune si eficientizarii marite", a spus Adrian Casuneanu pentru Mediafax. Acesta a spus ca seful Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim, a putut fi demis doar prin decizia comisarului regional de mediu intrucat ocupa aceasta functie cu delegatie, aratand ca la concursul organizat in luna mai pentru ocuparea acestui pe post candidatura lui Constantin Harasim a fost respinsa de comisia Garzii Nationale de Mediu din cauza ca nu indeplinea conditiile de participare, respectiv vechimea si studiile necesare ocuparii acestui post de conducere. Casuneanu a spus ca va numi o comisie care sa verifice activitatea desfasurata de Harasim la conducerea CJ al GM Suceava, rezultatul controlului urmand sa fie analizat, iar daca vor fi depistate nereguli se va dispune sanctionarea acestuia. El a precizat ca a luat decizia numirii comisarului de mediu Adriana Iordache pentru ocuparea, cu titlu interimar, a acestei functii intrucat in anul 2007 aceasta a inregistrat cele mai bune rezultate in activitatea profesionala din cadrul Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu Suceava. Adriana Iordache a detinut functia de sef al Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu Suceava in perioada 2003-2005 si de adjunct al comisarului regional de mediu si este sotia presedintelui organizatiei municipale PSD Suceava. Constantin Harasim a declarat, luni, corespondentului Mediafax, ca nu doreste sa comenteze decizia de demitere a sa din functie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.