Desi a fost foarte aproape de un transfer in Ghencea, atacantul portughez Dady nu va mai ajunge la vicecampioana Romaniei, clubul de care apartine, Belenenses, nefiind de acord sa se desparta de golgeterul sau. "Din pacate, in acest moment transferul
Desi a fost foarte aproape de un transfer in Ghencea, atacantul portughez Dady nu va mai ajunge la vicecampioana Romaniei, clubul de care apartine, Belenenses, nefiind de acord sa se desparta de golgeterul sau. "Din pacate, in acest moment transferul este picat in proportie de 90%", a declarat managerul general al ros-albastrilor, Adrian Ilie. Pe lista Stelei se afla si ungurul Toszer, de la AEK Atena, pentru care Gigi Becali a oferit 1,5 milioane de euro, insa grecii au refuzat si l-au propus pe sarbul Vladimir Ivici (foto stanga). "Am facut oferta pentru Ivici si acum asteptam raspunsul. Jucatorul are insa o situatie contractuala complicata. Noi speram sa se rezolve favorabil in cele din urma", a mai adaugat Adrian Ilie. Ieri, noua achizitie, portarul columbian Zapata, a efectuat vizita medicala pe care a trecut-o fara probleme.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.