Spania va majora din ianuarie 2008 taxele de inregistrare pentru masinile cele mai poluante si va reduce sau va elimina taxele pentru cele mai curate vehicule, a anuntat vineri ministerul spaniol al energiei, citat de Reuters, preluat de NewsIn. Masi
Spania va majora din ianuarie 2008 taxele de inregistrare pentru masinile cele mai poluante si va reduce sau va elimina taxele pentru cele mai curate vehicule, a anuntat vineri ministerul spaniol al energiei, citat de Reuters, preluat de NewsIn. Masinile care produc mai putin de 120 grame de dioxid de carbon la un kilometru vor fi scutite de taxa de inregistrare, in timp ce acelea care emit mai mult de 200 de grame de dioxid de carbon la un kilometru vor plati 14,75%. A doua categorie include cele mai mari masini sport. Spania va avea doua culoare de taxare, de 4,75% si 9,75% pentru masinile care produc intre 120 si 160 de grame de dioxid de carbon la un kilometru si, respectiv, pentru cele care produc intre 160 si 200 de grame de dioxid de carbon la un kilometru.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.