Profitand de week-end-ul liber acordat de antrenorul Gica Hagi dupa amicalul cu Charleroi, Adrian Neaga, Petre Marin si Nicolae Dica au petrecut doua zile in statiunea Mamaia, alaturi de familii si de prieteni.     Cei trei fotbalisti a
Profitand de week-end-ul liber acordat de antrenorul Gica Hagi dupa amicalul cu Charleroi, Adrian Neaga, Petre Marin si Nicolae Dica au petrecut doua zile in statiunea Mamaia, alaturi de familii si de prieteni.     Cei trei fotbalisti ai Stelei au tinut sa petreaca pe Litoral ultimele zile de vacanta inaintea startului sezonului intern si a "dublei" cu campioana Poloniei, Zaglebie Lubin, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Sambata dimineata, la cateva ore dupa prezentarea lotului, jucatorii s-au suit in masinile personale, plecand spre Mamaia.     DISTRACTIE. Insotiti de familii, Rica Neaga, Petre Marin si Nicolae Dica s-au oprit direct pe plaja Hotelului Mamaia, acolo unde s-au intalnit cu prietenii si cu fostii colegi Tiberiu Curt si Adrian Pitu. Dorind sa savureze asa cum trebuie ultimele doua zile ale vacantei, fotbalistii s-au bucurat de soare, de apa marii, s-au harjonit pe plaja si s-au plimbat cu ski-jet-urile de la Beach Bar Mamaia. Cel care a dat tonul distractiei si a insufletit atmosfera a fost Rica Neaga, insa Petre Marin a fost de departe cel mai dibaci in manuirea ski-jet-urilor. Cei trei au ramas pe plaja pana spre seara, saturandu-se cu greu de placerile oferite de litoral. Ziua s-a incheiat cu o cina la unul dintre restaurantele din Mamaia.     PROGRAM. In aceasta dimineata, Neaga, Petre Marin si Dica se prezinta la Stadionul Steaua, pentru reunirea lotului condus de Gica Hagi. "Ros-albastrii" intra pe ultima suta de metri in vederea pregatirilor pentru prima etapa a Ligii 1. Vineri seara, in Ghencea, cu portile inchise, Steaua va debuta in noul sezon contra Ceahlaului. Steaua se asteapta si la alte sanctiuni dupa incidentele petrecute la meciul amical cu Charleroi.     Transferuri Dupa ce portarul columbian Robinson Zapata a semnat un contract pe patru ani, conducerea Stelei este foarte aproape de a parafa, dupa indelungi negocieri, o intelegere cu mijlocasul echipei belgiene Charleroi, Fabien Camus. Acesta este jucatorul pe care Hagi l-a cerut insistent pentru intarirea compartimentului median. Atacantul Gloriei Bistrita, Dorel Zaharia, este si el aproape acontat, urmand ca "ros-albastrii" sa plateasca 500.000 de euro gruparii ardelene. Totusi, jucatorul e nedumerit: "Cu mine nu a vorbit inca nimeni. Imi doresc sa vin la Steaua, dar mai intai trebuie sa se inteleaga cluburile si sa ma vrea si Steaua".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.