In statiunea Saturn, la o suta de metri de plaja Marii Negre, omul de afaceri Aurel Stan a inaugurat la sfarsitul saptamanii trecute prima unitate hoteliera de cinci stele din aceasta zona a litoralului nostru. Hotelul "Saturn", dupa o investitie de
In statiunea Saturn, la o suta de metri de plaja Marii Negre, omul de afaceri Aurel Stan a inaugurat la sfarsitul saptamanii trecute prima unitate hoteliera de cinci stele din aceasta zona a litoralului nostru. Hotelul "Saturn", dupa o investitie de cateva milioane de euro, prin credit bancar, dispune de 144 de locuri de cazare, functionand permanent. Alaturi de marile complexuri hoteliere ale THR Marea Neagra - avand actionar majoritar SIF Transilvania - noul hotel intregeste functionalitatea principalei statiuni turistice din sudul litoralului. Hotelul a fost deja "ocupat" de turisti straini si romani, oferindu-le acestora multiple servicii: piscina in aer liber, lobby-bar, sala de conferinte, restaurant, sala de fitness (cu sauna si jacuzzi) si cofetarie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.