Vladimir Voronin, intr-o declaratie preluata de itar-tas, s-a aratat dispus sa demisioneze daca aceasta masura va duce la ameliorarea crizei din Transnistria.  Presedintele Republicii Moldova, Vadimir Voronin a declarat ca este hot

Vladimir Voronin, intr-o declaratie preluata de itar-tas, s-a aratat dispus sa demisioneze daca aceasta masura va duce la ameliorarea crizei din Transnistria.  Presedintele Republicii Moldova, Vadimir Voronin a declarat ca este hotarat sa demisioneze din functia de presedinte al statului daca acest gest va fibenefic pentru ameliorarea crizei din Transnistria. "Daca ameliorarea conflictului transnistrean depinde de demisia mea, sunt dispus sa plec chiar si maine. Problema Transnistriei trebuie neaparat solutionata, cetatenii acestei tari demult asteapta sa se faca ordine in acest colt al republicii", a declarat Vladimir Voronin. Vorbind despre rolul Rusiei in aceasta problema, Vladimir Voronin a mai spus ca aceasta tara este cointeresata in respectarea intereselor cetatenilor din Transnistria, precum si a intereselor din Rusia si Moldova in solutionarea conflictului.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.