Ca urmare a hotararii pronuntate de catre Tribunalul Dolj, la solicitarea Arhiepiscopiei Romano-Catolice, Millennium Building Development SRL a oprit lucrarile la Cathedral Plaza. Elementele structurale si nestructurale ale obiectivului urmeaza sa fi
Ca urmare a hotararii pronuntate de catre Tribunalul Dolj, la solicitarea Arhiepiscopiei Romano-Catolice, Millennium Building Development SRL a oprit lucrarile la Cathedral Plaza. Elementele structurale si nestructurale ale obiectivului urmeaza sa fie puse in conservare pentru asigurarea deplina a stabilitatii constructiei. In prezent, compania este in proces de cuantificare a daunelor create de oprirea lucrarilor, urmand a se indrepta impotriva Arhiepiscopiei pentru recuperarea acestora. Conservarea si protejarea cladirii au fost luate in calcul pana la solutionarea pe fond a cauzei. Daca recursul introdus de SC Millennium la Curtea de Apel Craiova va fi admis, compania va putea lua decizia reinceperii lucrarilor, in asteptarea solutionarii cauzei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.