O tanara de 21 de ani, din Bucuresti, a fost ucisa la sfarsitul saptamanii trecute intr-un mod demn de filmele politiste.

Asasinul, pana ieri neidentificat de anchetatori, a strangulat-o folosind asa-numita metoda chinezeasca.


O tanara de 21 de ani, din Bucuresti, a fost ucisa la sfarsitul saptamanii trecute intr-un mod demn de filmele politiste.

Asasinul, pana ieri neidentificat de anchetatori, a strangulat-o folosind asa-numita metoda chinezeasca. Potrivit vecinilor, Georgeta Alina Barac avea un calus la gura si era legata de maini, picioare si gat cu un lat textil, care i-ar fi provocat treptat asfixia la orice miscare a corpului.  


MOARTE VIOLENTA. Trupul descompus de caldura a fost gasit abia duminica noaptea, in jurul orei 23:00, de sora mai mica a victimei, Gabriela, in apartamentul mamei lor de pe Soseaua Panduri. Alina Barac era intinsa cu fata in jos pe canapeaua extensibila din sufragerie, imbracata doar in chiloti, corpul fiind in stare de putrefactie. Victima a fost dusa imediat la Institutul de Medicina Legala "Mina Minovici", unde in urma autopsiei specialistii au stabilit ca Alina Barac a murit cu aproximativ 36-48 de ore inainte de a fi descoperita. Surse judiciare ne-au declarat ca asfixia mecanica prin strangulare a fost cauza decesului tinerei. Medicii legisti nu au putut sa detecteze si alte urme de violenta pe corpul victimei din cauza starii avansate de degradare.


PRIMELE DATE. Vecinii sustin ca din apartament nu s-au auzit zgomote suspecte si ca usa apartamentului nu avea urme de fortare. Acest aspect duce la presupunerea ca asasinul era fie o persoana cunoscuta, fie a fost lasat, din alte motive, sa intre in casa chiar de victima sa. Alina ar fi fost vazuta ultima data in viata de mama ei, cu care a luat masa in cursul zilei de vineri. Apoi mama a plecat la tara, sora - la mare, iar Alina a ramas singura acasa. Din acest moment nu se mai stie nimic despre programul tinerei. Cateva ore mai tarziu Alina era ucisa.  


Politistii si procurorul de caz au inceput inca de ieri sirul audierilor care ar putea duce la descoperirea criminalului. Membrii familiei victimei au dat deja declaratii cu privire la toate circumstantele si, potrivit unor surse judiciare, au indicat anchetatorilor cateva persoane pe care le considera suspecte. Ieri-seara, criminalistii continuau cercetarea la fata locului in speranta ca vor descoperi si alte urme lasate de asasin.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.