Creditata cu sanse minime, Gloria Bistrita a trecut sambata de celebra Atletico Madrid, elevii lui Ioan Ovidiu Sabau invingandu-i pe iberici cu 2-1 in cel de-al treilea tur al Cupei UEFA Intertoto.


Au marcat: D. Zaharia (a€™
Creditata cu sanse minime, Gloria Bistrita a trecut sambata de celebra Atletico Madrid, elevii lui Ioan Ovidiu Sabau invingandu-i pe iberici cu 2-1 in cel de-al treilea tur al Cupei UEFA Intertoto.


Au marcat: D. Zaharia (a€™7), Tilinca (a€™39), Seitaridis (a€™55)
Stadion: Gloria
Spectatori: 7.000
Arbitri: Nicola Rizzoli - Renato Faverani, Gianantonio Pugiotto (din Italia)

Dand peste cap calculele hartiei, Gloria a reusit sambata o adevarata lovitura de imagine, invingand-o pe mult mai titrata Atletico Madrid.


SURPRIZA. Primul gol a cazut repede, in minutul 7, atunci cand Dorel Zaharia a primit o pasa ideala printre fundasii iberici, pentru ca apoi sa marcheze cu un sut plasat. Dupa o jumatate de ora, Tilinca a patruns singur prin aceeasi aparare pierduta a lui Atletico, dar Seitaridis a redus din handicap printr-o torpila de la 25 de metri. "Nu-mi convine cum ne-am comportat in a doua repriza, nu sunt multumit de rezultat, sunt chiar suparat pe jucatori. Pana la urma conteaza calificarea. Daca am ajuns sa ne multumim ca am castigat fara sa ne intereseze calificarea, inseamna ca n-a inteles nici un jucator ceea ce vreau sa fac eu la Bistrita. In a doua repriza nu am mai existat pe teren", a spus antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau. Spaniolul Javier Aguirre nu si-a ascuns dezamagirea: "Conditiile in care s-a jucat, la 40 de grade, nu reprezinta o scuza, pentru ca am ratat multe ocazii. Nu pot sa fiu multumit atunci cand vad cele doua goluri pe care le-am primit in 20 de minute".


ECHIPELE: Gloria: Albut - M. Rus, Abrudan, Sepsi, Frasinescu - Ragipovici (a€™73 Damian), Coroian (a€™60 Caju), Nalati (a€™87 Dumitra), Dobre - Tilinca, D. Zaharia. Antrenor: Ovidiu Sabau

Atletico: Franco - Seitaridis, Perea, Eller, A. Lopez - Luccin (a€™77 Costinha), Maniche, Maxi Rodriguez, M. Petrov (a€™64 Jurado) - Raul Garcia, Mista (a€™61 Braulio). Antrenor: Javier Aguirre


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.