Gala topurilor si festivalurilor Navodari supravietuieste (bine, bine, foarte bine) si iata ca a ajuns la cea de-a treia editie. Intre 27 si 29 iulie, orasul isi deschide larg portile pentru ca cei mai bine cotati cantareti sa participe la gala din p
Gala topurilor si festivalurilor Navodari supravietuieste (bine, bine, foarte bine) si iata ca a ajuns la cea de-a treia editie. Intre 27 si 29 iulie, orasul isi deschide larg portile pentru ca cei mai bine cotati cantareti sa participe la gala din piata. Benone Sinulescu, Radu Ile, Directia 5, Mirabela & Raul, Heaven sunt rezervati pentru prima seara de top de la Navodari.
Angela & Komornyik, Bere gratis, Morandi, Anna Lesko, Shock si My Band sunt cap de afis la 28 iulie, incepand cu ora 20:00. In ultima seara, Semnal M, Talisman, Mihai Margineanu, Etnic si K1 se vor da in spectacol. Un spectacol care poate fi urmarit si din fata micilor ecrane, la B1 TV. Gala FesTop mai cuprinde o parada a portului popular (28 iulie, de la ora 17:00) si un festival al minoritatilor (29 iulie, tot de la ora 17:00). Scena va fi amplasata chiar pe scarile de marmura de la Casa de Cultura. Inclusiv lampile de la iluminatul public au fost luate in consideratie pentru decor: vor fi debransate de la reteaua orasului si trecute prin instalatia de lumini a scenei. Pe frontispiciul Casei de Cultura va fi amplasat un ecran imens pe care se va vedea tot show-ul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.