Ialomitenii si-au prezentat vineri lotul in fata propriilor suporteri, invingand cu scorul de 4-0 divizionara secunda FC Otopeni. Dupa terminarea partidei a avut loc un concert la care au participat Corina si Voltaj, dupa terminarea showului spectato
Ialomitenii si-au prezentat vineri lotul in fata propriilor suporteri, invingand cu scorul de 4-0 divizionara secunda FC Otopeni. Dupa terminarea partidei a avut loc un concert la care au participat Corina si Voltaj, dupa terminarea showului spectatorii find martorii unor focuri de artificii.


CAMPANIE. O data cu startul noului sezon competitional, FC Unirea a inceput o puternica campanie de marketing, pentru a promova startul campionatului. Clubul a luat decizia de a trimite cateva mii de scrisori locuitorilor orasului, pentru a-i indemna sa-si cumpere un abonament pentru intregul sezon. In plus, pe langa achizitionarea abonamentului, suporterii vor primi si un tricou al echipei favorite. Presedintele clubului ialomitean, Mihai Stoica, a spus ca stadionul va fi modernizat si ca pana la iarna va avea nocturna: "Dorim ca peste un an la Urziceni sa avem un stadion care sa indeplineasca toate normele, pentru a se juca in cupele europene. Promit ca pana la sfarsitul turului vom avea si nocturna". Intr-un alt amical, disputat sambata, echipa lui Dan Petrescu a invins pe Dunarea Giurgiu cu scorul de 4-1.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.