Echipa lui Ioan Andone a terminat la egalitate cu Benfica Lisabona intr-un meci in care ardelenii au demonstrat ca se pot bate pentru titlu cu granzii Capitalei.



Au marcat: Dani (a€™49), Semedo (a€™69)/Rui C
Echipa lui Ioan Andone a terminat la egalitate cu Benfica Lisabona intr-un meci in care ardelenii au demonstrat ca se pot bate pentru titlu cu granzii Capitalei.



Au marcat: Dani (a€™49), Semedo (a€™69)/Rui Costa (a€™55), Cardozo (a€™66)
Stadion: "Constantin Radulescu"
Spectatori: 11.000
Arbitri: S. Corpodean 7 - O. Sovre 7, M. Nagy 7.

Gruparea din Gruia a sarbatorit sambata seara implinirea a o suta de ani de la infiintarea clubului, invitand la show pe Benfica Lisabona, formatie infratita cu trupa pregatita de Ioan Andone. In acelasi timp, clujenii si-au prezentat si lotul de jucatori pentru sezonul 2007-2008, cei 11.000 de spectatori avand parte de un show total, deschis de concertul formatiei IRIS. Rezultatul final, 2-2, nu a fost un prilej de bucurie pentru tehnicianul ardelenilor: "Sunt dezamagit de randamenul unora dintre jucatori, care puteau mai mult. Chiar daca a fost un meci aniversar, ar fi trebuit sa dea totul". Unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren, Semedo, a precizat: "Recunosc, am dat un gol norocos, dar pentru mine a fost o mare onoare sa joc impotriva Benficai". La sarbatoarea clujenilor a ajuns si Eusebio, cel mai bun jucator portughez al tuturor timpurilor, care a dat lovitura de incepere alaturi de Ilie Balaci. ECHIPELE:CFR: Stancioiu - Tony, Cadu, Sandberg, Panin - Leao, Dani - Semedo, Didy, Trica - Fabbiani. Au mai jucat: Minteuan, G. Muresan, Culio, Sousa, Anca, Surdu, Oliveira, Fredy, Marginean, Amoreirinha. Antrenor: Ioan Andone

Benfica: Quim - Zoro, Luisao, David Luiz, Miguelito - Katsouranis, M. Fernandes, Rui Costa, Simao - Cardozo, Bergessio. Au mai jucat: Butt, Sreten, Manu, Ribero, Coentrao, Mantorras, DaBao, Vitor. Antrenor: F. Santos.
Andone: "Nimeni in fata noastra"Antrenorul lui CFR Cluj, Ioan Andone, spera sa intrerupa hegemonia Capitalei in privinta titlului de campioana. "Suntem mai puternici decat sezonul trecut si este normal sa ne dorim primul loc. Vreau ca la finalul campionatului sa nu mai fie nici o echipa inaintea noastra. Daca nu vom cuceri titlul, va fi un esec pentru formatia pe care o conduc", a declarat "Ando". Acesta a mai adaugat: "In fotbalul romanesc, echipele care fac performanta nu reusesc sa o repete si in sezonul urmator, iar noi avem o sansa in plus. Nu este vorba numai despre Dinamo, ci si despre Rapid, Steaua sau Poli Timisoara".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.