Sezonul 2007-2008, care se anunta a fi cel mai disputat de la Revolutie incoace, va debuta miercuri, Dinamo si Rapid urmand a se infrunta pentru Supercupa Romaniei. Partida va avea loc pe Stadionul National, cu incepere de la ora 21:45, si va fi tran
Sezonul 2007-2008, care se anunta a fi cel mai disputat de la Revolutie incoace, va debuta miercuri, Dinamo si Rapid urmand a se infrunta pentru Supercupa Romaniei. Partida va avea loc pe Stadionul National, cu incepere de la ora 21:45, si va fi transmisa in direct de Antena 1. Campionii en-titre nici nu concep sa nu-si treaca in palmares primul trofeu al stagiunii. "Eu sunt mai comunist si vreau sa castig tot", a declarat antrenorul "cainilor", Mircea Rednic. Directorul general al gruparii din Stefan cel Mare, Cristi Borcea, este convins ca rapidistii isi doresc in aceeasi masura sa triumfe, chiar daca sustin contrariul: "Chiar credeti ca nu-i intereseaza? Orice echipa care se respecta vrea sa castige orice trofeu, dar, daca Rapid nu se respecta, e treaba lor!". De partea cealalta, antrenorul giulestenilor, Cristiano Bergodi, a incercat sa-si "adoarma" adversarul. "Cred ca Dinamo este, cu siguranta, echipa care are cea mai mare experienta din campionat, deci pleaca cu prima sansa inaintea tuturor", i-a laudat italianul pe "ros-albi". "Daca vom porni insa cu o mentalitate buna, Rapid va fi o echipa de respectat", a adaugat Bergodi. Pentru acest joc, FRF a scos azi in vanzare un numar de 37.000 de tichete, care se vor comercializa la casele de bilete de la stadioanele Dinamo si Rapid.     Acontat? Potrivit site-ului goal.com, Genoa 1893, echipa care va evolua din acest sezon in prima liga a Italiei, l-a acontat deja pe fundasul central dinamovist Stefan Radu. "Pista internationalului de tineret Radu ramane deschisa. Sunt zvonuri potrivit carora Genoa ar fi platit un avans de un million de euro clubului Dinamo Bucuresti, pentru a-l bloca pe jucator, care este dorit de mai multe grupari din Europa. Tanarul ar uma sa ajunga in Liguria in perioada de transferuri din iarna", a notat goal.com.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.