Litera International iti face trei propuneri DK...   Venetia Iesita, parca, din Adriatica, Venetia e definitia urbana a romantismului. In Venetia, toate drumurile duc in Piata San Marco, poate cea mai frumoasa piata a lumii. Acolo regasim Bis
Litera International iti face trei propuneri DK...   Venetia Iesita, parca, din Adriatica, Venetia e definitia urbana a romantismului. In Venetia, toate drumurile duc in Piata San Marco, poate cea mai frumoasa piata a lumii. Acolo regasim Biserica San Marco si Palatul Ducal, doua obiective obligatorii pentru orice pamantean.     Praga Praga este "orasul de aur". Situata in inima Europei, Praga e o destinatie romantica in orice anotimp. Obiectivele care merita sa fie descoperite sunt la tot pasul. Biserici impresionante, stradutele intortocheate, celebra "ulita ceha" a alchimistilor, urmele lasate de Mozart, Kafka, aceasta este Praga.     Viena Celebrul Ring vienez, cu Biserica Sfantului Stefan, Palatul Hofburg, Muzeul de Istorie a Artei, cafenele si restaurante unice te imbie la tot pasul. Nu uitati de o vizita la Castelul Schonbrunn, o seara minunata in Prater si o masa delicioasa intr-un Heurigen din cartierul de vis Grinzing!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.