• Beauty

Plus Daca v-ati saturat sa va incarcati genele cu mascara si noile produse in domeniu le fac sa arate ca niste picioare de paianjen, aveti acum la indemina solutia. Noul produs marca Jan Marini contine ulei de ricin si extrase de plante care, prin aplicare ca orice alt rimel, va regenereaza genele si le face sa creasca, la propriu. Singurele plingeri din partea celor care au folosit „Age Intervention" sint legate de faptul ca au folosit produsul prea mult timp si au genele mult prea lungi.

Minus Lip Gloss de la Maybelline este din pacate unhot, in ciuda culorilor senzationale din tub si a faptului ca buzele arata incredibil de pline si sexy dupa aplicare. Pacat ca efectul dureaza maximum 5 minute, din cauza texturii lipicioase, a faptului ca-l simti mereu pe buze si ai senzatia ca ti se prelinge pe fata. Arata groaznic pe filtrul de tigara, pe ceasca de cafea, pe obrazul iubitului. In plus, culoarea din tub nu se potriveste cu cea de pe buze. Mai bine-zis, odata aplicat, glossul ia culoarea de unde nu-i.

• Stiinta

Plus Ultimul model de Asistent Personal Digital pentru GW, Micro VoiceSense, este cel mai performant din domeniu. Tastatura, construita de David Abrahams in 1951, are 6 butoane care reprezinta cele 6 puncte din codul braille. Toate caracterele din codul braille pot fi construite prin combinatii ale tastelor. Software-ul include un procesor de editare de text, aplicatii de mail, un media player, MSN messenger si altele. Are memorie de 1 GB si compatibilitate Bluetooth.

Minus OK, obsesia americaneasca legata de mame, sportive, artiste, vedete, femei astronaut etc. despre care se spune tot timpul, ca si cum nu ar fi de la sine inteles, ca sint si femei. Dava Newman a lansat o colectie de costume de astronaut, pentru ca si astronautii trebuie sa arate bine in spatiu. Achizitionarea unor astfel de costume, extrem de costisitoare, din banii publici dedicati cercetarii stiintifice ar putea nemultumi insa citiva americani, pe buna dreptate.

• Carte

Plus "Cintec de leagan" de Chuck Palahniuk este cea mai buna alegere de lectura pentru orice destinatie de vacanta. Cartea spune povestea unui jurnalist care investigheaza cazul mortii subite in rindul bebelusilor. Acesta descopera un cintec de leagan ce poate ucide, care, scapat de sub control, se poate transforma intr-o veritabila arma de ucidere in masa. Scrisa in acelasi stil metaforic, cinic si lucid, „Cintec de leagan" este unul dintre cele mai vii texte ale lui Palahniuk.

Minus Oricit de tare ar prinde la public, jurnalele erotice nu mai sint de mult hot. Cu exceptia citorva capodopere in domeniu, gaselnita sexului nu mai poate tine la nesfirsit. Jurnalele de necrofili, de femei africane care sparg tabuuri etc. se remarca mai degraba prin cantitate decit prin calitate. Cartea „Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani" de Melisa Panarello, recent lansata de Editura Trei, se ocupa cu aceleasi clisee gen descoperirea propriului corp sau cautarea sinelui prin sex.