Simtiti ca luati foc. Nu stiti ce sa mai faceti de caldura. Poate ca de multe ori va intrebati daca exista vreun locsor pe lumea asta in care racoarea sa fie la ea acasa. Va oferim noi o varianta: Kaprun, Austria.     In aceasta vara, d
Simtiti ca luati foc. Nu stiti ce sa mai faceti de caldura. Poate ca de multe ori va intrebati daca exista vreun locsor pe lumea asta in care racoarea sa fie la ea acasa. Va oferim noi o varianta: Kaprun, Austria.     In aceasta vara, destinatia ideala a echipelor de fotbal din Liga 1 a fost Austria, zona Salzburg. In afara conditiilor de cazare, a serviciilor, dar si a facilitatilor, cei care au ales aceasta adevarata oaza de sanatate s-au gandit si la temperaturile de acolo. Peste zi, de multe ori ploua, dimineata termometrul indicand uneori doar 10 grade, pentru ca pana pe seara sa se incalzeasca, dar nu mai mult de 26-27 de grade. Toate acestea, in plina luna iulie. Asa este la Kaprun.     GHETARI. Este absolut relaxant sa poti admira in permanenta culmile ghetarilor ce inconjoara zona, plini de zapada, pe Kitzsteinhom (3.203 metri) putandu-se schia in tot timpul anului. Pana sus se poate ajunge cu trei curse legate de teleferic, un dus-intors costand doar 22 de euro. Iar daca aveti sansa sa fiti cazati la un hotel ce detine si piscina, a face plaja la poalele ghetarilor ramane chiar o senzatie de neuitat.     OBIECTIVE. Ce mai puteti face in splendida statiune, situata la poalele Alpilor? De exemplu, sa va duceti sa vizitati cascada Sigmund-Thun. Veche de 4.000 de ani, aceasta a fost declarata monument national din 1938 si este deschisa de regula doar vara. Insa cascada, care se intinde pe o inaltime de 320 de metri, se afla in circuitul turistic inca din 1893. Un alt obiectiv remarcabil din zona este lacul Zell am See, situat la doar 8 kilometri de Kaprun. Un loc ideal de facut plaja sau de facut agrement. Veti fi impresionati de ratele salbatice sau de lebedele care populeaza lacul. De fapt, toata zona Kaprun este una de vis. Curatenia este la ea acasa, totul este oranduit aproape perfect, iar oamenii sunt extrem de calzi. Mentiune: vara, preturile sunt aproape la jumatate fata de cele practicate iarna!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.