AS ROMA - Chivu, fluierat de fani Cristi Chivu a fost singurul jucator care nu a fost aplaudat la antrenamentul Roma, la care au participat circa 1.000 de suporteri, nemultumiti de dorinta fundasului de a se transfera la Inter Milano. "Chivu nu meri
AS ROMA - Chivu, fluierat de fani Cristi Chivu a fost singurul jucator care nu a fost aplaudat la antrenamentul Roma, la care au participat circa 1.000 de suporteri, nemultumiti de dorinta fundasului de a se transfera la Inter Milano. "Chivu nu merita sa fie fluierat, el a demonstrat mereu ca este un profesionist. Poate nici macar Chivu nu stia totul despre tratative. Sper sa ramana la Roma", a fost aparat Chivu de antrenorul Luciano Spalletti.   POLI TIMISOARA - In aceasta seara, amical cu Fiorentina Banatenii isi vor prezenta lotul in aceasta seara, intr-o partida amicala cu echipa lui Adrian Mutu (foto), Fiorentina. Meciul va incepe la ora 20:30 si va fi transmis in direct de Pro TV. In prima partida de pregatire, formatia italiana a invins cu 13-0 pe amatorii de la Team Alpe de Siusi, trei dintre goluri fiind marcate de Mutu. Atacantul roman a fost folosit numai in prima repriza si a marcat in minutele 3, 10 si 23.   FC UNIREA - Prezentare cu CS Otopeni Echipa pregatita de Dan Petrescu a invins vineri seara pe CS Otopeni, scor 4-0, in meciul de prezentare a lotului ialomitenilor pentru sezonul 2007/2008, golurile fiind marcate de B. Stancu (2) Danalache si Onofras. "Campania de achizitii s-a incheiat. Sunt multumit de lot si sper sa jucam la fel si in campionat", a spus antrenorul Dan Petrescu. Ieri, Unirea a invins cu 4-1 pe Dunarea Giurgiu intr-un alt meci amical.   FARUL - Invinsi de Delta Tulcea Formatia constanteana a pierdut partida amicala cu 1-3 partida amicala cu Delta Tulcea, in cadrul careia gruparea din liga secunda si-a prezentat lotul pentru sezonul viitor. Golurile gazdelor au fost marcate de Lucan (a€™18), Pantelie (a€™27) si L. Stefan (a€™89), pentru Farul inscriind Emil Nanu (a€™60). Partida de la Tulcea a inceput cu o intarziere de aproximativ 45 de minute din cauza caniculei.   TENIS - Pavel a pierdut in semifinale Perechea Andrei Pavel (foto)/Alexander Waske (Germania) a ratat ieri calificarea in finala probei de dublu a turneului de la Stuttgart, dotat cu premii in valoare totala de 642.750 de euro. In semifinalele competitiei, Pavel si Waske au fost invinsi, scor 6-7, 4-6, de cuplul ceh Frantisek Cermak/Leos Friedl.   SPANIA - Rosu s-a intors la antrenamente Jucatorul echipei Recreativo Huelva, Laurentiu Rosu si-a reluat pregatirile alaturi de coechipieri dupa interventia chirurgicala la care a fost supus la genunchiul drept, informeaza cotidianul Marca. La 14 iunie, Rosu a fost operat pentru a-i fi curatata articulatia rotulei de la genunchiul drept, iar antrenorul formatiei Recreativo Huelva, Victor Munoz, a declarat ca recuperarea internationalului roman decurge bine, fotbalistul pregatindu-se alaturi de coechipieri, chiar daca nu la aceeasi intensitate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.