CONTRACT - Giulia si-a ales impresar nou Giulia se pregateste de un nou clip pentru "Te-am ales", un featuring cu Gabriel Huiban (Jazzy - compozitorul piesei). Artista a semnat un contract avantajos de impresariere cu Marius Mates, impresarul ce
CONTRACT - Giulia si-a ales impresar nou Giulia se pregateste de un nou clip pentru "Te-am ales", un featuring cu Gabriel Huiban (Jazzy - compozitorul piesei). Artista a semnat un contract avantajos de impresariere cu Marius Mates, impresarul celor de la 3 Sud Est. Giulia isi ia elan pentru lansarea din toamna a noului sau album.     DACA VREI, POTI - Miss Platnum cu influente balcanice Ruth (foto) a emigrat in Germania la varsta de 8 ani, alaturi de parintii si de fratele ei. S-a apucat de cantat, a scos un album, dar reteta nu a functionat. In cele din urma, Ruth si-a gasit cantece cu influente balcanice pe masura talentului si vocii sale si producatori pe masura proiectului si ambitiilor sale: The Krauts. S-a regasit in muzica. Ea e Miss Platnum.     WATER PARK - Vedetele au intrat la apa! Artistii, cu tot cu hiturile verii, s-au lansat la apa ieri dupa-amiaza la Water Park, in Otopeni. Akcent, Anda Adam, Anka, Miki, Alex, Connect-R si multi altii s-au reunit si la fata locului, dar si pe un dublu CD intitulat "Super Vara 2007". (C.I.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.