Inmatriculare - Calcul la trezoreriile statului Dupa ce in primele sase luni din 2007 cumparatorii de masini straine au fost nevoiti sa-si calculeze singuri taxa de inmatriculare, de zece zile contribuabilii pot solicita organelor fiscale aceasta op
Inmatriculare - Calcul la trezoreriile statului Dupa ce in primele sase luni din 2007 cumparatorii de masini straine au fost nevoiti sa-si calculeze singuri taxa de inmatriculare, de zece zile contribuabilii pot solicita organelor fiscale aceasta operatiune, pe baza cartii de identitate a autovehiculului. In prima jumatate a anului, functionarii trezoreriilor au motivat ca nu pot face acest lucru, intrucat calculatoarele din dotare nu erau conectate la internet!   Dacia - Logan, record in Bulgaria In prima jumatate a acestui an, Dacia Logan a fost cea mai vanduta masina in Bulgaria, cu 1.500 unitati achizitionate. Conform Uniunii Importatorilor de Automobile din tara vecina, bulgarii au cumparat o cifra record de 4.807 vehicule noi, ceea ce reprezinta cu 26% mai mult decat in perioada similara a anului trecut.     Siguranta -Sistem bazat pe lasere Specialistii Grupului TiriacAuto au realizat o inventie 100% romaneasca, punand la punct un sistem de siguranta rutiera, bazata pe o tehnologie laser. Inovatia are rol de a preveni accidentele in caz de vizibilitate redusa, precum ceata, ploaie, ninsoare si fum, cum a fost, in urma cu trei saptamani, cazul coliziunii in lant al celor 16 autoturisme pe Autostrada Soarelui.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.