O iubire la Tibru Ludwig Wieland, fost pilot al Wehrmachtului, se stabileste impreuna cu sotia sa, Elinor, si cei doi copii, Lisa si Sebastian, la Roma, pentru a ocupa un post de profesor la Scoala Germana si pentru a se dedica pasiunilor sale: sone
O iubire la Tibru Ludwig Wieland, fost pilot al Wehrmachtului, se stabileste impreuna cu sotia sa, Elinor, si cei doi copii, Lisa si Sebastian, la Roma, pentru a ocupa un post de profesor la Scoala Germana si pentru a se dedica pasiunilor sale: sonetele si arheologia. Insa obsesia pentru obiectele Antichitatii ii ruineaza incetul cu incetul existenta; in plus, o pierde pe Elinor, care, pe fundalul boemei pline de culoare a Romei, devine eroina unei dramatice povesti de iubire.     Teroristul Cel mai recent roman pe care il semneaza Updike, Terrorist ("Teroristul" - 2006), abordeaza un subiect pe care lumea contemporana l-a descoperit in intreaga lui complexitate de-abia in ultimul deceniu. Updike recunoaste ca alegand o asemenea tema actuala si controversata si-a "riscat pielea", dar, dupa cum tot el ne spune, "aceasta este de fapt menirea scriitorului". Riscul a meritat sa fie asumat: "Teroristul" a fost deja tradus in 36 de limbi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.