Fostul model ar putea primi 70 de milioane de lire sterline, dupa divortul de Sir Paul McCartney.

Fosta sotie a celebrului membru al trupei Beatles va intra in posesia importantei sume, in urma unei intelegeri financiare dintre cei doi,
Fostul model ar putea primi 70 de milioane de lire sterline, dupa divortul de Sir Paul McCartney.

Fosta sotie a celebrului membru al trupei Beatles va intra in posesia importantei sume, in urma unei intelegeri financiare dintre cei doi, informeaza dailymail.co.uk, citat de MEDIAFAX. Acordul dintre cei doi pare a fi cel mai mare din istoria divorturilor din Marea Britanie. Paul McCartney are o avere estimata la 825 de milioane de lire sterline (1,45 miliarde de euro).

Surse apropiate celor doi, citate de presa britanica, sustin ca fostul model va primi 15 milioane de lire sterline (22 de milioane de euro) imediat dupa pronuntarea divortului. Se adauga o alta suma anuala, de 3,5 milioane de lire sterline (5 milioane de euro) pe care Heather Mills o va primi pina cind fiica ei si a lui Paul, Beatrice (4 ani) va implini 18 ani. Intelegerea dintre cei doi va include o clauza care ii obliga pe cei doi sa nu dea publicitatii motivele care au dus la despartire. Mills nu va primi nici una dintre locuintele pe care le detine McCartney, iar fostul Beatles va suporta toate cheltuielile copilului. Cei doi vor imparti custodia asupra micutei Beatrice.

Purtatorii de cuvint ai lui Mills si McCartney au confirmat ca cei doi au ajuns la o intelegere de divort, dar au refuzat sa ofere detalii. Procesul de divort se va finaliza anul viitor, in februarie. Cei doi nu au avut incheiat un contract prenuptial.

Heather Mills (39 de ani) si Paul McCartney (65 de ani) s-au despartit in mai 2006. Cu patru ani in urma se casatoreau la un castel din Irlanda, in prezenta a 300 de invitati. Petrecerea a avut o tema indiana, cu vesminte de inspiratie indiana, mincare vegetariana si artificii. Nunta lor, care a costat trei milioane de dolari, s-a situat pe locul al doilea intr-un clasament al celor mai costisitoare nunti ale celebritatilor, realizat recent de revista "Forbes".

La sfirsitul lui octombrie anul trecut, relatia lor a luat o turnura neasteptata, dupa publicarea in presa britanica a elementelor care fac parte din dosarul lor de divort, inclusiv o lista a abuzurilor la care Mills ar fi fost supusa de catre sotul ei. Heather a marturisit, printre altele, ca McCartney a consumat alcool si a fumat cannabis regulat, pe parcursul mariajului, dar si ca a impiedicat-o sa o alapteze pe fiica lor, Beatrice.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.