Antrenorul Stelei anticipeaza dezastre daca nu vor fi adusi jucatori de valoare in Ghencea.

Transferurile Stelei explodeaza ca bombele nucleare la televiziune, dar dispar ca mirajele in desert atunci cind este cazul sa se semneze contractele. Echipa din Ghencea, care joi seara a inregistrat o alta remiza (1-1 cu Willem Tilburg), se prezinta fanilor infuriati pe Gigi Becali cu putine noutati in lot. Supusii Regelui Hagi, care vor juca vineri meciul de prezentare cu belgienii de la Charleroi (vineri, de la 20.30, in direct la PRO TV), sint cam aceiasi care anul trecut ajungeau vicecampioni, cu exceptiile Neaga, Badoi, Emeghara si Golanski.

Episodul Andrey, care s-a accidentat la primul antrenament efectuat in Ghencea, pare sa se repete. Atacantul echipei Belenenses, Dady, despre care presa portugheza a scris ca este dorit de Steaua, ar putea rata inceputul sezonului, deoarece este posibil sa fie supus unei interventii chirurgicale din cauza unei pubalgii. „Va trebui sa luam o decizie rapida, pentru ca ne confruntam cu aceasta situatie de la finalul sezonului si, desi tratamentul l-a ajutat, acum, din cauza efortului, lucrurile s-au agravat", a spus medicul echipei Belenenses, Rui Miller. Pulido a ales Almeria, iar nici tratativele cu Armenteros nu s-au finalizat, finantatorul care s-a laudat ca da 11 milioane de euro pe transferuri neoferind mai mult doua milioane pe „noul Maradona". In schimb, Steaua este pe cale sa rezolve postul deficitar in ceea ce priveste organizatorul de competitii, fiind foarte aproape de a-l transfera pe Ilie Luca de la Forex Brasov, insa acesta asteapta unda verde de la presedintele Nicolae Tucunel.

Hagi a trecut insa la amenintari. Dupa o alta remiza obtinuta chinuit in cantonamentul din Olanda, antrenorul Stelei a inceput sa dea ultimatumuri: „Pina duminica, vreau doua transferuri, altfel o sa avem mari surprize. Eu tot astept, sint plecat, dar pina duminica, mi s-a promis ca se rezolva. In afara de primul 11, sint jucatori cu care nu se poate face performanta". Nemultumiti ca Becali le-a taiat abonamentele la peluze, si suporterii au trecut la amenintari. Pentru a evita incidentele la meciul cu Charleroi, 220 de jandarmi, patru patrule hipo si opt ciini de serviciu vor patrula vineri in Ghencea.

Radoi, pe rug Citiva suporteri ai echipei Farul, prezenti miercuri seara la meciul amical cu formatia CSM Medgidia, din Liga a III-a, au dat foc unui tricou al echipei Steaua, cu numele jucatorului Mirel Radoi. La finalul primei reprize, citiva membri ai galeriei Farului au dezbracat un copil care avea un tricou al echipei Steaua, cu numele lui Mirel Radoi, au pus tricoul pe gard si i-au dat foc. Tricoul a ars complet, nimeni neintervenind pentru a stinge focul.