Petre Grigoras, antrenorul Otelului, s-a declarat ieri optimist, inaintea primei manse a turului trei din Cupa Intertoto, cu echipa turca Tranbzonspor. "E normal ca turcii sa fie favoriti pe hartie, insa nu stiu daca vor trece asa usor de noi. De mul
Petre Grigoras, antrenorul Otelului, s-a declarat ieri optimist, inaintea primei manse a turului trei din Cupa Intertoto, cu echipa turca Tranbzonspor. "E normal ca turcii sa fie favoriti pe hartie, insa nu stiu daca vor trece asa usor de noi. De multe ori calculele hartiei nu sunt confirmate de realitatea din teren. Daca reusim sa ne facem jocul nostru, ne putem gandi la calificare. Si in campionat am jucat cu echipe de calibrul lui Trabzonspor, cum ar fi Steaua si Dinamo, si le-am invins. Cu putina sansa ii putem depasi si pe Trabzonspor, ca nu sunt nationala Braziliei!", a spus Grigoras. Marius Stan, directorul general al galatenilor, a mers pe aceeasi idee. "Eu sunt optimist si cred ca putem obtine un rezultat bun. Otelul va fi o nuca tare in acest sezon pentru multe echipe, inclusiv pentru Trabzonspor", a declarat Stan, aratandu-se multumit ca turcii se considera mari favoriti pentru ca aceasta incredere se poate intoarce impotriva lor. In legatura cu temperaturile ridicate care se anunta la ora meciului, Grigoras a spus: "Este inuman sa joci pe o asemenea caldura la o asemenea ora. Doar daca stai si esti pe jumatate mort. Dar asta nu poate fi o scuza pentru noi, ca si turcii vor juca pe aceeasi caldura". Pentru meciul cu Trabzonspor, Grigoras nu poate conta pe Ramses Gado, Sergiu Costin si Sergiu Brujan, insa i-a legitimat pe bulgarul Jivko Jelev si estonianul Sergei Radnikov. De partea cealalta, turcii, care vor sosi astazi la Galati, sunt extrem de increzatori. "Vom elimina si Otelul Galati si vom ajunge in Cupa UEFA. Vom juca impotriva unei echipe din Romania, insa cred ca ne va fi usor. Ne vom intoarce la Trabzon din deplasare cu un rezultat bun si aici vom obtine calificarea", a afirmat Ibrahim Baturoglu, vicepresedintele gruparii din Trabzon. Cel mai cunoscut fotbalist din lotul turcilor este congolezul Kiki Musampa, fost la Ajax, insa acesta nu va face deplasarea in Romania, fiind in conflict cu clubul, dupa ce a fost amendat cu 250.000 de euro pentru ca si-a prelungit nejustificat vacanta. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.