Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a extins numarul judetelor cu Cod Portocaliu la 32. Prefecturile din alte zece judete si Bucuresti au fost avertizate ieri ca sambata si duminica temperaturile vor atinge chiar si 42 de grade, iar indicel
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a extins numarul judetelor cu Cod Portocaliu la 32. Prefecturile din alte zece judete si Bucuresti au fost avertizate ieri ca sambata si duminica temperaturile vor atinge chiar si 42 de grade, iar indicele temperatura-umezeala "va depasi" pragul critic de 80 de unitati. In toate cele 31 de judete (Satu Mare, Arad, Timis, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Botosani, Constanta, Tulcea, Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea, Bacau si Neamt), plus Capitala, in perioada 19-22 iulie "se vor inregistra pe arii extinse valori de temperatura de 39-40 de grade Celsius si, izolat, 41-42 de grade Celsius", sustin meteorologii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.