"Dupa trei ani de munca si o investitie de peste 55 de milioane de euro, gama de lactate proaspete Tnuva, cu o reteta formulata special pentru gustul si stilul de viata al romanilor, poate fi acum savurata de acestia", a declarat Yoram Israeli, prese
"Dupa trei ani de munca si o investitie de peste 55 de milioane de euro, gama de lactate proaspete Tnuva, cu o reteta formulata special pentru gustul si stilul de viata al romanilor, poate fi acum savurata de acestia", a declarat Yoram Israeli, presedinte Tnuva.
De altfel, complexul Tnuva este format din ferma de lapte proprie de la Adunatii Copaceni si fabrica de la Popesti Leordeni, din apropierea Capitalei. Aria de distrubutie Tnuva este in plin proces de extindere in toata tara, incepand din Cluj si Timisoara.
In prezent, produsele Tnuva sunt deja disponibile in marile hipermarketuri la nivel national: Metro, Selgros, Billa, Real, precum si intr-o mare parte din supermarket-urile bucurestene. Tnuva este cel mai mare producator de lactate din Israel. (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.