QVT Fund a vandut la Bursa de Valori Bucuresti 0,25% din actiunile retailerului de electronice si electrocasnice Flamingo International, pentru suma de 840.000 lei, dupa ce la jumatatea lunii trecute QVT Fund a mai vandut 1,9% din capitalul companie
QVT Fund a vandut la Bursa de Valori Bucuresti 0,25% din actiunile retailerului de electronice si electrocasnice Flamingo International, pentru suma de 840.000 lei, dupa ce la jumatatea lunii trecute QVT Fund a mai vandut 1,9% din capitalul companiei.
Cele doua milioane de actiuni au fost transferate la un pret de 0,42 lei, in scadere cu 0,7%, fata de sedinta precedenta. In luna mai, titlurile Flamingo au fost obiectul mai multor tranzactii, in urma carora actionarul principal al firmei, Dragos Cinca, si-a redus participatia la 30,14%, iar detinerea Bank Austria Creditanstalt s-a diminuat la 5,1%.
Din grupul de actionari ai retailerului mai fac parte Flanco Holding Ltd, cu 14,44% din actiuni, fondul Hansa Ida Europa Aktsia, cu o participatie de 6,88%, si Gustavus Capital Asset Management, cu 5,13 procente.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.