Nesiguranta afisata de Cernea si Vatca i-a facut pe oficialii stelisti sa-si indrepte atentia spre piata sud-americana. Vineri, la meciul cu Charleroi, va fi prezentat suporterilor goalkeperul columbian Robinson Zapata. Tot atunci, ros-alba

Nesiguranta afisata de Cernea si Vatca i-a facut pe oficialii stelisti sa-si indrepte atentia spre piata sud-americana. Vineri, la meciul cu Charleroi, va fi prezentat suporterilor goalkeperul columbian Robinson Zapata. Tot atunci, ros-albastri spera sa-i aiba pe teren si pe mijlocasul argentinian Daniel Armenteros si varful portughez Dady Gomes.   Tehnicianul echipei Cucuta Deportivo, Jorge Luis Bernal, a declarat ca transferul portarului Robinson Zapata la Steaua l-a luat prin surprindere, solicitand aducerea de noi jucatori, informeaza site-ul futbolred.com. OFICIAL. Desi stelistii sustin ca acordul cu Zapata nu este inca parafat, futbolred.com noteaza ca Zapata nu a jucat in amicalul echipei Cucuta Deportivo cu Bucaramanga de sambata trecuta, deoarece va pleca in Romania, la Steaua Bucuresti, echipa antrenata de Gheorghe Hagi. "Noul club al lui Robinson Zapata a ajuns pana in saisprezecimile Cupei UEFA, unde a fost eliminata de FC Sevilla. In campionat, a fost vicecampioana, dupa eternul rival, Dinamo Bucuresti. Pozitia ocupata ii da dreptul sa evolueze in Liga Campionilor in acest an. Gheorghe Hagi a fost desemnat ca nou antrenor la 25 iunie", scrie futbolred.com. Robinson Zapata a evoluat alaturi de nationala Columbiei la recenta editie a Copei America.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.