Marius Niculae, in Scotia


Atacantul Marius Niculae a semnat un contract pe doi ani cu gruparea scotiana Iverness, efectuand ieri primul antrenament alaturi de noii sai colegi. "Suntem incantati ca am reusit sa aducem un j
  Marius Niculae, in Scotia


Atacantul Marius Niculae a semnat un contract pe doi ani cu gruparea scotiana Iverness, efectuand ieri primul antrenament alaturi de noii sai colegi. "Suntem incantati ca am reusit sa aducem un jucator de valoarea lui Niculae", a spus directorul sportiv al lui Iverness, Graeme Bennett. Si antrenorul Charlie Christie este multumit: "E un transfer important, tinand cont de faptul ca Niculae a jucat 26 de meciuri pentru nationala Romaniei".


McKain va fi urmarit de Werder la Poli cu Fiorentina


La amicalul Poli Timisoara - Fiorentina, de sambata, se vor afla emisari ai clubului Werder Bremen, care vor sa-l achizitioneze pe fundasul Jonathan McKain. "Nu stiu nimic de un transfer la Werder Bremen. Eu as dori sa-mi prelungesc contractul cu Poli", a spus australianul.



FIFA. Romania ocupa locul 13 in clasamentul FIFA Coca Cola pe luna iunie, in coborare cu o pozitie fata de luna precedenta. Celelalte echipe din grupa G a preliminariilor Campionatului European sunt clasate astfel: Olanda - locul 6, Bulgaria - locul 30, Albania - locul 67, Belarus - locul 71, Slovenia - locul 88 si Luxemburg - locul 174.


TENIS. Andrei Pavel si germanul Pavel Waske s-au calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart, dotat cu premii de 642.750 de euro. Ei au invins cu 7-5, 6-1 perechea Carlos Berlocq/Tomas Cibulec (Argentina/Cehia), asigurandu-si 40 de puncte ATP si un cec de 4.700 de euro.


UTA. In ultimul meci disputat in cadrul turneului din Austria, UTA a invins cu scorul de
7-2 formatia Admira Waker, prin golurile marcate de Baltoi (3), Mircea Ilie (2), Todea si Radovanovici. Sambata, la 18:30, UTA va intalni acasa pe Roeselare (Belgia), ocazie cu care isi va prezenta lotul de jucatori. Altfel, conducerea clubului a stabilit preturile abonamentelor pentru sezonul viitor, acestea urmand sa coste intre 90 si 275 de lei.


SUPERCUPA. Meciul Dinamo - Rapid, contand pentru Supercupa Romaniei, va fi arbitrat de debutantul Istvan Kovacs , din Carei, care are doar 22 de ani. "Am emotii, dar ma pregatesc ca si cum ar fi vorba despre un meci din Liga a 2-a sau a 3-a", a declarat Kovacs, care ieri a sustinut testele fizice, numarandu-se printre cei mai buni la testul Cooper. Meciul se va disputa la 25 iulie, pe stadionul "Lia Manoliu".


BASCHET. Francezul Marc Silvert este noul antrenor al nationalei feminine a Romaniei, acesta urmand sa-l inlocuiasca pe sarbul Predrag Vasic. El va sosi in tara la 24 iulie, cand lotul se va reuni in vederea pregatirilor pentru CE din Italia (24 septembrie-10 octombrie). Obiectivul echipei este ocuparea locului 5, care ar permite participarea la turneul de calificare la JO de la Beijing.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.