IMPORTURI. Ritmul de crestere a importurilor din Romania din primele patru luni ale anului ocupa locul doi in Uniunea Europeana, dupa Bulgaria, potrivit Biroului de statistica al UE, Eurostat. Importurile atrase de Romania au urcat cu 31% in interval
IMPORTURI. Ritmul de crestere a importurilor din Romania din primele patru luni ale anului ocupa locul doi in Uniunea Europeana, dupa Bulgaria, potrivit Biroului de statistica al UE, Eurostat. Importurile atrase de Romania au urcat cu 31% in intervalul ianuarie-aprilie, un ritm mai alert, de 48%, fiind inregistrat de Bulgaria, se arata intr-un comunicat al Eurostat. Valoarea importurilor a ajuns, in cazul Romaniei, la 15,1 miliarde de euro, plasand statul pe locul 18 in topul european.   FORD ROMÃ…NIA. Ford are in curs de proiectare un nou model de automobil care va fi fabricat exclusiv la uzina din Craiova, a carei achizitie o negociaza cu statul roman, urmand ca productia unitatii sa fie destinata in special exportului, a declarat presedintele Ford Europa, John Fleming, la televiziunea publica. "Va fi un model nou fabricat in Romania, care va fi produs numai in Romania", a spus Fleming.   IMOBILIAR. Academia Romana revendica circa 300 de hectare de teren in judetul Constanta, suprafata din care a primit, la inceputul lunii iulie, peste 100 de hectare, pe care intentioneaza sa dezvolte investitii imobiliare, in parteneriat cu companii private. "Am recuperat peste 100 de hectare de teren in Constanta, la Eforie si in localitatile Ovidiu si Lazu. Este vorba de terenuri donate Academiei de catre familii precum Cantemir sau Movila", a declarat secretarul general al Academiei, Ioan Paun Otiman .


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.