El a anuntat, la Guvern, ca i-a cerut, ieri, secretarului general al Guvernului, Ilie Bolojan, sa solicite oficial Primariei Capitalei terenul pe care se afla depoul RATB Victoria, precizand ca Executivul intentioneaza sa foloseasca acest teren pentr
El a anuntat, la Guvern, ca i-a cerut, ieri, secretarului general al Guvernului, Ilie Bolojan, sa solicite oficial Primariei Capitalei terenul pe care se afla depoul RATB Victoria, precizand ca Executivul intentioneaza sa foloseasca acest teren pentru extinderea Palatului Victoria, in conditiile in care numeroase institutii publice se confrunta cu lipsa spatiilor in care sa isi desfasoare activitatea. Tariceanu a aratat de altfel ca Ministerul Muncii si Ministerul Sanatatii functioneaza in sedii improvizate, in cladirea Ministerului Internelor si Reformei Administrative. Premierul a afirmat ca spera ca Primaria Capitalei va raspunde "adecvat" solicitarii, avand in vedere ca Guvernul a sustinut financiar proiecte ale municipalitatii, precum modernizarea stadionului Lia Manoliu. Atentionat de presa ca acest teren poate salva parcul Bordei de la constructia unui complex imobiliar, Tariceanu a raspuns: "Eu sunt prim-ministrul Romaniei si nu ma intereseaza afacerile imobiliare". (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.