Mult mediatizatul transfer al capitanului nationalei pare aproape de sfarsit. El se afla in continuare la cantonamentul Romei de la Trigoria, dar procuratorul Victor Becali si conducatorii campioanei Italiei s-au intalnit ieri seara pentru a ajunge l
Mult mediatizatul transfer al capitanului nationalei pare aproape de sfarsit. El se afla in continuare la cantonamentul Romei de la Trigoria, dar procuratorul Victor Becali si conducatorii campioanei Italiei s-au intalnit ieri seara pentru a ajunge la o intelegere in ceea ce priveste transferul fundasului roman de la Roma la Inter.


CONDITII. Conform cotidianului Il Tempo, Chivu este destul de nonsalant, zambeste mereu, langa el aflandu-se aproape in permanenta mijlocasul Adrian Pit. In ceea ce priveste viitorul sau, Chivu era destul de confuz. "Nu imi cereti sa va spun ce voi face pentru ca nici eu nu stiu", a spus misterios Cristi. Dupa cate se pare acesta vrea sa mai lase din pretentiile sale financiare, fiind dispus sa accepte o scadere de salariu de la 5 milioane de euro pe sezon la 4 milioane, iar milionul ramas sa fie incasat de clubul roman, care solicita in schimbul sau 15 milioane de euro, "nerazzurii" oferind 14 milioane. Consultantul pe probleme de transferuri al clubului milanez, Gabriele Oriali, a anuntat ca a renuntat la Chivu, dar ultimul cuvant il va avea antrenorul Roberto Mancini, care il doreste cu insistenta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.