Cotidianul spaniol "As" scrie in editia de ieri ca adversara lui Atletico in turul III al Cupei UEFA-Intertoto, Gloria Bistrita, este "echipa lui Dracula" si ca jucatorii antrenati de Ioan Ovidiu Sabau (foto) sunt "vampirii albastri". "Atletico trebu
Cotidianul spaniol "As" scrie in editia de ieri ca adversara lui Atletico in turul III al Cupei UEFA-Intertoto, Gloria Bistrita, este "echipa lui Dracula" si ca jucatorii antrenati de Ioan Ovidiu Sabau (foto) sunt "vampirii albastri". "Atletico trebuie sa isi faca bagajele si sa plece in Transilvania pentru a trece de obstacolul Intertoto. Echipa pe care o va intalni este Gloria Bistrita, care ii depaseste pe spanioli in privinta perioadei de pregatire. Vampirii albastri au avut pana acum peste o luna de antrenamente si patru meciuri oficiale, in timp ce echipa alb-rosie, Atletico, s-a pregatit doar o saptamana", noteaza "As". Jurnalul mentioneaza ca, in plus, Gloria Bistrita, "echipa lui Dracula", s-a intarit cu noua achizitii in vederea noului sezon. De asemenea, cotidianul turc "Fotomac" noteaza ieri ca adversara lui Trabzonspor, Otelul Galati, este o echipa usor de trecut si mentioneaza ca cea mai importanta performanta a galatenilor este disputarea unei finale a Cupei Romaniei, in 2004. "Este suficient sa nu o subapreciezi", scrie un alt jurnal, "Milliyet", despre echipa din Galati, iar "Fanatik" precizeaza ca jucatorii lui Trabzonspor sunt optimisti in vederea dublei manse cu trupa antrenata de Petre Grigoras, dupa ce in turul II au trecut de Vlaznia Skodra, marcand in ambele manse zece goluri. "Trabzonspor mai are un singur obiectiv: sa treaca de reprezentanta Romaniei, Otelul Galati, si sa ajunga in Cupa UEFA", noteaza "Fanatik". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.