In urma cu doi ani Marian Iancu prelua Poli Timisoara de la Tony Dobos si promitea o a doua revolutie pe malurile Begai. Dupa doua sezoane anoste, Iancu vinde totul. Valorile echipei viola incep sa se imprastie. Ultimul fotbalist scos la


In urma cu doi ani Marian Iancu prelua Poli Timisoara de la Tony Dobos si promitea o a doua revolutie pe malurile Begai. Dupa doua sezoane anoste, Iancu vinde totul. Valorile echipei viola incep sa se imprastie. Ultimul fotbalist scos la mezat este australianul Jonathan McKain.  In aceasta vara Timosoara fotbalistica a inceput destul de tare razboiul achizitiilor. L-a adus pe Dusan Uhrin jr pe banca tehnica, pe Aliuta si pe Ganea. Se parea ca totul merge in ritmul dracesc, al achizitiilor, propus de Marian Iancu la preluarea echipei. De vreo doua luni foaia s-a intors. Timisoara isi pierde valorile una dupa alta. Au plecat Emeghara, Izvoranu, Grigorie, Olah, M.Oprea si, posibil, Gueye Mansour. Pe lista s-a inscris si fundasul McKain. Aproape o intreaga echipa... IN VIZOR. Jon McKain va fi urmarit de antrenorul echipei Werder Bremen, Thomas Schaaf, la partida amicala dintre formatiile Poli Timisoara si AC Fiorentina, care va avea loc, duminica, pe stadionul Dan Paltinisanu. Reprezentantul jucatorului, Dan Stalinescu, sustine ca a fost contactat de antrenorul Thomas Schaaf. "Werder are meci in Supercupa Germaniei sambata, asa ca duminica reprezentantii clubului german vor sosi la Timisoara. Va veni sigur antrenorul echipei, cel care il monitorizeaza pe McKain de mai bine de un an si jumatate. Ei ar fi interesati sa-l transfere chiar in acesta vara, insa ramane de vazut daca John va comfirma", a complectat Dan Stalinescu. SFAT. Agentul australianului a spus ca a fost una dintre persoanele care l-au sfatuit pe McKain sa nu dea curs ofertei venite de la Dinamo. "Cand am auzit ca il vrea Dinamo eram in Australia. Parca mi-a cazut cerul in cap. Am stat zeci de ore cu el pe telefon si l-am rugat sa nu-i bage in seama pe acei oameni". Partida amicala dintre Poli Timisoara si AC Fiorentina, echipa la care este legitimat Adrian Mutu, va avea loc, duminica, de la ora 20.30, pe stadionul Dan Paltinisanu, ocazie cu care timisoarenii isi vor prezenta lotul pentru sezonul 2007/2008 al Ligii I.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.