Antrenorul Stelei este nemultumit de adversarii din Olanda si face presing pentru un turneu peste Ocean si un amical cu Manchester United.

In fotbalul care conteaza, la moda este in acest an America. David Beckham s-a transferat pentru cinci ani peste Ocean, la pachet cu Posh Spice, bodyguarzi si masinile blindate, Mourinho defileaza cu Chelsea pe linga ghereta unchiului Sam de la megalomanicele arene care au gazduit CM 1994. Si Fabio Capello, dat afara de la Real Madrid, s-a exprimat ieri in „Gazzetta dello Sport" in legatura cu visul sau american.

Hagi vrea sa fie si el trendy sau cauta doar scuze pentru rezultatele modeste pe care echipa sa, Steaua, le-a inregistrat in cantonamentele din Austria si Olanda. Noul tehnician din Ghencea a declarat ieri, inaintea meciului cu AEK Atena, ca intentioneaza sa schimbe programul stabilit de Cosmin Olaroiu inainte de a pleca sa caute gloria in desert. „Trebuie sa venim mai intii din cantonamentul de la Mierlo si dupa aceea sa mergem intr-unul montan. Vara viitoare, neaparat vreau sa participam la un turneu cu meciuri de pregatire tari in SUA sau in Spania. Una e sa joci la Mierlo cu citiva spectatori si alta e sa intilnesti o echipa ca Manchester, de exemplu, in fata a mii de oameni", a spus Hagi.

Organizarea unui turneu in acest sezon era imposibil de pus in practica. Steaua se intoarce de la Mierlo pentru meciul de prezentare cu Charleroi, programat vineri seara in Ghencea. Urmeaza, conform spuselor lui Hagi, un minicantonament montan, dar, pe 28 iulie, este programat primul meci din viitoarea editie de campionat, impotriva Ceahlaului, urmat peste citeva zile de partida cu Zaglebie Lubin, din preliminariile Ligii Campionilor. In plus, adaptarea la fusul orar si la clima necesita citeva zile, iar fotbalistii Stelei ar trebui, intr-un timp relativ scurt, sa treaca de doua ori prin aceasta situatie neplacuta.