Fundatia Gaddafi a confirmat incheierea unui acord in baza caruia familiile copiilor libieni bolnavi de SIDA au acceptat despagubiri in valoare de un milion de dolari pentru fiecare victima, in locul pedepsei cu moartea pentru infirmier


Fundatia Gaddafi a confirmat incheierea unui acord in baza caruia familiile copiilor libieni bolnavi de SIDA au acceptat despagubiri in valoare de un milion de dolari pentru fiecare victima, in locul pedepsei cu moartea pentru infirmierele bulgare acuzate ca au infectat intentionat copii. Dar familiile spun ca nu vor semna acordul pina nu vor primi efectiv banii. Acordul mai trebuie aprobat si de Consiliul Superior al instantelor judiciare, care se va reuni astazi pentru a analiza verdictul pronuntat de Curtea Suprema libiana, dupa confirmarea de catre aceasta a pedepsei capitale pentru infirmierele bulgare si medicul palestinian aflati in inchisoare din 1999. Organism politic subordonat direct ministrului justitiei, Consiliul poate modifica verdictul Curtii Supreme sau il poate anula.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.