Roman Abramovici a cumparat trei minisubmarine in valoare de 80.000 de lire sterline (118.000 euro) fiecare, pe care le va folosi pentru a scapa in cazul unor atacuri teroriste in timp ce se afla pe unul dintre iahturile sale, informeaza Daily Mirror
Roman Abramovici a cumparat trei minisubmarine in valoare de 80.000 de lire sterline (118.000 euro) fiecare, pe care le va folosi pentru a scapa in cazul unor atacuri teroriste in timp ce se afla pe unul dintre iahturile sale, informeaza Daily Mirror.
Miliardarul rus a luat si lectii pentru a sti cum sa manevreze submarinele ce au o capacitate de doua locuri si pot ajunge la o adancime de 30 metri. De asemenea, Abramovici a angajat un fost politist in calitate de consilier, pentru a-si intari securitatea. David Douglas, in varsta de 49 de ani, este cel care a condus investigatia in cazul mortii printesei Diana si s-a retras din Scotland Yard pentru a accepta postul la Abramovici, platit anual cu 150.000 de lire sterline. Patronul clubului Chelsea se teme ca cei cinci copii ai sai ar putea fi rapiti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.