Moda adoptiilor a inceput sa ii cam scoata din pepeni pe functionarii publici ce isi fac veacul prin tarile lumii a treia. Serviciile sociale din Malawi, tara cu o populatie de 13 milioane de locuitori, au invocat legislatia deloc permisiva in privin
Moda adoptiilor a inceput sa ii cam scoata din pepeni pe functionarii publici ce isi fac veacul prin tarile lumii a treia. Serviciile sociale din Malawi, tara cu o populatie de 13 milioane de locuitori, au invocat legislatia deloc permisiva in privinta adoptiilor, atunci cand Madonna s-a aratat interesata de soarta unui baietel originar din statul situat in estul a€žcontinentului negru".  
SESIUNE DE 5 ZILE. Pentru a-l adopta pe micutul David Banda, asupra caruia a obtinut totusi tutela temporara, Madonna si Guy Ritchie vor fi nevoiti sa il gazduiasca pret de cateva zile pe directorul serviciilor sociale pentru protectia femeilor si copiilor din Malawi, Penston Kilembe. Inspectorul in cauza va efectua timp de 5 zile o ancheta la domniciliul din Londra al celor doi soti, pentru a evalua viata de familie a Madonnei si a celor doi copii, Lourdes si Rocco. Potrivit publicatiei a€žThe Sun", citata de agentia Mediafax, Kilembe va discuta cu gazdele ceva mai mult de 5 ore pe zi, printre temele abordate numarandu-se consumul de alcool, divortul, sterilitatea si, bineinteles, infidelitatea conjugala. a€žMalawi este o tara foarte conservatoare, care dezaproba consumul de droguri si alcool, divortul si minciuna. Evaluarile sunt extenuante si multe cupluri nu trec de acest test", ar fi declarat Kilembe pentru reporterii a€žThe Sun". Daca ar fi sa ii credem pe a€žtabloizii" din Regatul Unit, pentru Guy Ritchie si Madonna, se anunta un sfarsit de iulie mai placut ca niciodata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.