Intertoto - Gloria si Otelul le asteapta pe Atletico Madrid si pe Trabzonspor  Otelul Galati si Gloria Bistrita si-au obtinut sambata seara dreptul de a-si disputa calificarea in turul 1 al Cupei UEFA, dupa ce i-au eliminat pe bosni
Intertoto - Gloria si Otelul le asteapta pe Atletico Madrid si pe Trabzonspor  Otelul Galati si Gloria Bistrita si-au obtinut sambata seara dreptul de a-si disputa calificarea in turul 1 al Cupei UEFA, dupa ce i-au eliminat pe bosniacii de la Slavija Sarajevo si, respectiv pe israelienii de la Maccabi Haifa.
Daca galatenii au trecut lejer de bosniaci, pe care i-au surclasat, 3-0, in meciul de pe teren propriu, bistritenii lui Jean Padureanu au trecut prin clipe de cosmar in retur, cu o echipa experimentala a israelienilor de la Maccabi Haifa. La sfarsitul saptamanii viitoare, Gloria va da piept cu Atletico Madrid, iar Otelul cu Trabzonspor, ambele echipe romanesti urmand a disputa aceasta prima mansa pe teren propriu.   EMOTII. Dupa 90 de minute, scorul era 0-2, exact cel cu care Gloria se impusese in prima mansa. Prelungirile n-au adus nimic nou, dar la penalty-uri portarul Albut a parat doua lovituri, calificandu-si echipa. "Ne-am calificat cu o echipa care dupa parerea mea in Romania se poate lupta la titlu si nu intamplator au castigat patru ani la rand campionatul. Ne-am chinuit foarte mult si uitati cat de greu am reusit sa ne calificam. Trebuie sa analizam foarte mult si jocul nostru", a declarat dupa meci antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau. "M-am temut tot timpul meciului ca vom pierde calificarea. Parerea mea este ca am jucat mai bine decat ei. Faptul ca aducem pe Atletico la Bistrita ne onoreaza foarte mult, si pe noi si orasul", a spus, la randul sau, presedintele Gloriei, Jean Padureanu. Victoria lejera de la Galati l-a multumit pe antrenorul Otelului, Petre Grigoras: "Ne asteapta un meci mult mai important in turul urmator".   Invazie Atletico Madrid va sosi vineri la Bistrita cu o delegatie formata din 90 de persoane dintre care 45 de jurnalisti, iar, deoarece presa spaniola a cerut deja acreditari, conducerea clubului bistritean va trebui sa acorde ziaristilor romani un numar limitat de acreditari. "Pur si simplu nu avem suficiente locuri la tribuna presei ca sa incapa jurnalistii straini. Suntem obligati sa luam aceasta masura", a declarat directorul sportiv al Gloriei, Ioan Horoba. Jumatate din delegatia spaniola este formata din echipa si staff-ul tehnic, iar cealalta din presa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.