Mutu a fost la doctor

Atacantul echipei italiene Fiorentina, Adrian Mutu, a efectuat vineri dimineata vizita medicala, apoi a ajuns la stadionul Artemio Franchi, pentru realuarea pregatirilor, informeaza site-ul Firenzeviola.it. Printre
Mutu a fost la doctor

Atacantul echipei italiene Fiorentina, Adrian Mutu, a efectuat vineri dimineata vizita medicala, apoi a ajuns la stadionul Artemio Franchi, pentru realuarea pregatirilor, informeaza site-ul Firenzeviola.it. Printre jucatorii care s-au prezentat vineri la vizita medicala au fost, pe langa Mutu, si Bojinov, Jorgensen, Marco Donadel sau Lupoli. Gruparea italiana va evolua in primul tur al sezonului 2007/2008 al Cupei UEFA.

Tot vineri, stadionul echipei Fiorentina a fost verificat de catre unul dintr oficialii Comitetului de Siguranta pentru stadioane, Carlo Longhi, pentru a vedea daca arena gruparii italiene indeplineste toate normele minime de siguranta.

Lucarelli in locul lui Marica

Atacantul echipei Livorno, Cristiano Lucarelli, a semnat, joi noapte, un contract pe trei sezoane cu formatia ucraineana Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu si la care evolueaza Razvan Rat si Ciprian Marica, informeaza cotidianul "Gazzetta dello Sport". Lucarelli va primi un salariu de patru milioane de euro net pe sezon, iar clubul Livorno va incasa opt milioane de euro. Potrivit presei germane, venirea lui Lucarelli la Sahtior Donetk ar putea permite clubului ucrainean sa-l cedeze pe Ciprian Marica campioanei Germaniei, VfB Stuttgart, pentru minimum opt milioane de euro.

Raducioiu, deceptie in Anglia

Fostul international Florin Raducioiu ocupa locul 14 intr-un clasament al celor mai slabi fotbalisti care au evoluat vreodata in campionatul Angliei, realizat de publicatia "The Times". "Cu siguranta, unul dintre cele mai proaste transferuri ale lui Harry Redknapp", a comentat un fan, Adam, despre Raducioiu.

Florin Raducioiu, care a evoluat un sezon la West Ham United, este incadrat de Agustin Delgado (Southampton) - locul 15 si de Ralph Milne (Manchester United) - locul 13. Primul loc in acest Top 20 este ocupat de doi jucatori de la Newcastle: Titus Bramble si Jean-Alain Boumsong.

Air Jordan s-a dopat ca un cal

Calul Air Jordan al sportivului german Daniel Deusser, clasat pe locul doi in proba de sarituri peste obstacole a finalei Cupei Mondiale de la Las Vegas, a fost depistat dopat cu rezerpina, dar nu a fost suspendat, din cauza unui viciu de procedura, desi ambele probe, A si B, au fost pozitive. Rezerpina este o substanta folosita in medicina umana pentru tratarea schizofreniei si a problemelor legate de presiunea singelui. La cai, aceasta substanta este utilizata "pentru a linisti animalul si a-l ajuta sa scape de stresul provocat in concursuri de multimea prea galagioasa". Daniel Deusser, in virsta de 25 de ani, care locuieste in Olanda, la Walkenswaard, a ocupat in mod surprinzator locul al doilea la Las Vegas, desi facea parte din echipa B a Germaniei.

Sarapova, arestata la Londra

Celebra jucatoare de tenis din Rusia Maria Sarapova a fost retinuta aproape o ora pe aeroportul din Londra pentru detinere de obiecte interzise. Totul a pornit de la o jucarie vorbitoare descoperita in poseta rusoiacei. "Nu stiam despre astfel de interdictii, credeam ca sint victima unei farse", a declarat Sarapova dupa ce totul s-a lamurit.

SUA iese din Formula 1

Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite, disputat din anul 2000 la Indianapolis, nu va mai avea loc pe acest circuit in 2008, a anuntat, vineri, proprietarul Tony George. "Dupa mai multe discutii, eu si cu Bernie Ecclestone nu am reusit sa ne punem de acord in privinta modalitatii de a pastra Grand Prix-ul de Formula 1 la Indianapolis anul viitor. Totusi, ne-a fost lasata poarta deschisa pentru date potentiale in viitor", a anuntat Tony George intr-un comunicat. Ultimul Grand Prix de la Indianapolis a avut loc pe 17 iunie si a fost cistigat de britanicul Lewis Hamilton. Deocamdata, nici un alt circuit american nu pare sa poata gazdui un eventual Grand Prix de Formula 1 al Statelor Unite.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.