Cei mai multi dintre cei care au postat mesaje considera ca jucatorul roman nu merita nici macar sa mai imbrace tricoul echipei italiene, iar la fel de multi suporteri considera ca pentru aceasta situatie sunt vinovati, in principal, impresarii jucat
Cei mai multi dintre cei care au postat mesaje considera ca jucatorul roman nu merita nici macar sa mai imbrace tricoul echipei italiene, iar la fel de multi suporteri considera ca pentru aceasta situatie sunt vinovati, in principal, impresarii jucatorului, fratii Becali, dar si presedintele lui Inter, Massimo Moratti. "Eu l-as pastra inca un an pe Chivu, dar nu i-as permite sa joace. Cristian merita sa piarda un an competitional. Nu l-as chema nici macar la reunire si l-as elimina din echipa. Imi pare rau, Cristian, dar intotdeauna trebuie sa gandesti cu propriul cap ce ai de facut. Daca ar fi dupa mine, i-as da salariul minim si in fiecare duminica l-as trimite in tribuna. Nu merita nimic!", scrie Antonio. "Sustin din toate puterile familia Sensi. L-as tine in tribuna si l-as supune la un an de presiune infernala", scrie, la randul sau, Federico. Walter crede ca AS Roma trebuie sa-i dea in judecata pe fratii Becali pentru a le cere daune morale: "Chivu trebuie sa fie pus in situatia de a evolua cat mai putin posibil tot sezonul 2007-2008". De asemenea, fanii fac apel unul la altul sa-l huiduie pe international roman daca acesta va evolua in sezonul viitor la Roma. "Chivu trebuie sa tunda iarba la Trigoria tot sezonul viitor, stiind ca pentru el in capitala Romei nu va fi un sezon prea placut", scrie Fabrizio. "Afara, nu te poti purta asa dupa tot ceea ce am facut pentru tine! Nu esti demn de tricoul pe care il porti", "Cum a putut sa refuze oferta de la Real, dar sa o accepte pe cea de la Inter? Il faceau pe el 700.000 de euro? Nu mai suport sa-l vad pe Chivu. Si cand te gandesti ca la el in tara sunt atat de saraci, iar el a refuzat 4,7 milioane de euro, pentru ca sunt prea putine. Mi-e scarba", sunt alte mesaje postate pe site-ul publicatiei "Il Romanista". Sunt fani insa care acuza si gruparea AS Roma de modul cum a gestionat aceasta situatie, oficialii italieni fiind criticati pentru ca nu au fost in stare sa-i prelungeasca acordul jucatorului roman. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.