La aniversare - Geoana, cu caluSari si sarbe  Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a serbat ieri implinirea celor 49 de ani la sediul central al partidului. A primit numeroase cadouri si buchete de trandafiri rosii, albi si galbeni.&
La aniversare - Geoana, cu caluSari si sarbe  Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a serbat ieri implinirea celor 49 de ani la sediul central al partidului. A primit numeroase cadouri si buchete de trandafiri rosii, albi si galbeni. 
Mircea Geoana s-a prezentat la sediul din Kiseleff ieri in jurul orei 11:00. A fost asteptat de un "comitet de primire" format ad-hoc din cei care au dorit sa il felicite chiar la intrarea in sediu. Printre primii care au venit la sediul central al PSD pentru a-l felicita pe Geoana s-a numarat presedintele de onoare, Ion Iliescu.  SFATURI. Ion Iliescu i-a facut cadou o sticla de vin si una dintre cartile sale si i-a urat urmatoarele: "50 este varsta maturitatii. 60 este varsta intelepciunii. Eu iti doresc intelepciune. Asta e un vin de Cotnari, Cotnariul straluceste prin vinurile de desert. Si asta e prima mea carte despre Revolutie". Cadouri de la reprezentanti ai PSD Bucuresti, urari de la Petre Roman, o icoana de la presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, o reprezentatie a unui ansamblu de calusari - dar din partea vicepresedintelui PSD Ion Toma. Geoana s-a prins in horele si sarbele oltenesti din zona din care provine. Nici perinita nu l-a lasat rece si chiar a ingenunchiat pe batista.  PINK FLOYD. Toate acestea, dupa ce acasa s-a delectat, potrivit propriilor spuse, cu melodiile trupei Pink Floyd: "M-am sculat la sase dimineata. In sufragerie dau peste cadoul de la copii si de la nevasta, de la Mihaela - o combina muzicala. Am ascultat Pink Floyd".  Mircea Geoana a mai spus ca in cursul diminetii a fost sunat de fostul premier Adrian Nastase: "Mi-a urat la multi ani, si eu i-am urat multa forta si sa reziste atacurilor politice la adresa lui".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.