ATLETISM - Argint la Mondialele de juniori

In ziua a treia a CM de juniori II de la Ostrava, Andreea Ionescu a cucerit medalia de argint in proba de 400 m garduri, fiind cronometrata in 57 de secunde si 33 de miimi, timp care r
  ATLETISM - Argint la Mondialele de juniori

In ziua a treia a CM de juniori II de la Ostrava, Andreea Ionescu a cucerit medalia de argint in proba de 400 m garduri, fiind cronometrata in 57 de secunde si 33 de miimi, timp care reprezinta un nou record personal. La saritura in inaltime, Esthera Petre a ocupat locul 5, cu 1,81 m. In schimb, la CE de tineret de la Debrecen, sportivii romani nu au reusit inca sa urce pe podium, cele mai bune rezultate de pana acum fiind un loc 4, prin Paula Todoran la 10.000 m, si un loc 5, prin Alina Popescu la triplusalt.


CFR CLUJ - Andone, suparat pe fundasi

Echipa clujeana a inregistrat a treia victorie consecutiva in meciurile de pregatire din Austria, 3-2 cu polonezii de la Lech Poznan. CFR a condus cu 3-0, prin reusitele lui Trica, Fabbiani si Didi, ultimul ajungand la sapte goluri inscrise pana acum. In ultimul sfert de ora polonezii au punctat de doua ori, ceea ce l-a facut pe antrenorul Ioan And one sa se declare nemultumit de gafele apararii.


UNIREA URZICENI - Infrangere la limita cu Zaglebie Lubin

Intr-un meci amical din cadrul turneului din Austria, formatia pregatita de Dan Petrescu a fost invinsa cu scorul de 2-1 de catre Zaglebie Lubin, viitoarea adversara a Stelei din Liga Campionilor. Golul Unirii a fost inscris de Onofras. Acesta a fost al treilea meci disputat de Zaglebie in compania unor echipe romanesti, in precedentele fiind invinsa atat de CFR Cluj (0-2), cat si de FC Vaslui (0-5).


RAPID - George Copos se ia de Coman

Inainte de plecarea spre cantonamentul din Elevetia, principalul finantator at Rapidului, George Copos, a criticat comportamentul portarului Dani Coman. "Nu este posibil ca Dani sa aiba astfel de iesiri la adresa lui Viorel Modovan. In plus, a refuzat sa apere la meciul cu Bastia, ceea ce este foarte grav", a declarat Copos. Acesta a mai adaugat ca va incerca sa medieze conflictul.


"U" CRAIOVA - Mititelu este multumit

Desi Universitatea Craiova a pierdut cu 0-4 in fata lui Levski Sofia, patronul Adrian Mititelu s-a declarat multumit de evolutia gruparii din Banie in stagiul din Austria. "Pregatirea de vara a fost un real succes. Echipa se afla intr-o perioada de acumulare, nu vreau sa intru in polemici cu nimeni. Invidiosii si carcotasii isi fac de cap cu inventii, dar e mai bine sa tac decat sa reactionez la orice nebunie", a precizat finantatorul Universitatii.


STEAUA - Portarul Zapata, dorit in Ghencea

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a declarat ca gruparea din Ghencea este interesata de serviciile portarului columbian Robinson Zapata. "Am discutat deja cu el si ne-a transmis ca vrea sa vina la Steaua. Asteptam un raspuns sigur. Inca nu s-a disvutat despre partea financiara", a declarat oficialul ros-albastrilor. Zapata are 28 de ani si evolueaza la Deportivo Cucuta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.